Het voordeel van Valet Parking

 

Met Valet Parking zijn parkeerproblemen verleden tijd. Nooit meer zorgen dat je niet op tijd bent voor je vlucht, omdat je geen parkeerplek kunt vinden. Geen onnodig gesjouw meer met zware bagage en verzekerd zijn van een veilige standplaats voor jouw auto gedurende je reis. Valet Parking maakt parkeren nabij de luchthaven gemakkelijk en aangenaam. Bij Valet Parking kun je ook gebruik maken voor aanvullende services, zoals een grondige wasbeurt of een bandenwissel voor je auto.

 

Wat is Valet Parking?

In Amerika kennen ze het fenomeen Valet parking al wat langer. Passagiers van luchthavens, maar ook bezoekers van evenementen of gasten van hotels kunnen gebruik maken van Valet Parking. Bij deze parkeerdienst kun je de auto nabij de eindbestemming parkeren. In dit geval is dat de luchthaven. Je kunt je auto direct bij de ingang parkeren in een daarvoor bestemd parkeervak. Je hoeft dus niet eindeloos rondjes te rijden over een groot parkeerterrein om een schaarse parkeerplek te kunnen bemachtigen. Op de Valet Parking parkeerplaats staan een zogeheten valet op je te wachten. Je overhandigd je sleutels aan deze medewerker, die je help om de bagage uit de auto te halen. Vervolgens brengt de valet jouw auto naar een bewaakte en overdekte parkeergarage. Alle Valet parking medewerkers zijn ervaren chauffeurs, zodat je met een gerust hart je auto aan hen kunt overdragen.

Jij kunt direct je reis vervolgen, zonder je zorgen te hoeven maken over je auto. Bij terugkomst staat er een valet met jouw auto vlakbij de luchthaven te wachten en helpt je ook weer om de bagage in de auto te krijgen. Heel gemakkelijk en snel kun jij terug naar huis.

 

Het grote gemak van Valet Parking

Valet parking is een luxe dienst met zeer veel voordelen. Het grootste voordeel is dat er een parkeerplaats vlakbij de luchthaven voor jou gereserveerd wordt. Je bent dus niet onnodig veel tijd kwijt aan het vinden van een parkeerplaats. De ideale locatie van de parkeerplek scheelt ook weer tijd en gesjouw met bagage. De auto staat altijd op een bewaakt parkeerterrein waar zowel camerabewaking als parkeermedewerkers aanwezig zijn. Jouw auto staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week onder toezicht. Het risico op beschadiging of diefstal is met Valet Parking een stuk minder groot, dan wanneer je jouw auto thuis onbeheerd op de oprit zou achterlaten.  Als je terugkomt van je reis ben je waarschijnlijk moe en wil je het liefst zo snel mogelijk naar huis toe. Met Valet Parking kan dat. De Valet parking medewerkers staat na aankomst op de luchthaven bij jouw auto te wachten en helpt je zelfs met het inladen van de koffers. Je hoeft alleen nog maar te betalen bij de Valet Parking balie en voor je het weet ben je alweer op weg naar huis. Nog een voordeel van deze parkeerservice is dat je tijdens je vakantie of zakenreis je autosleutels niet kunt verliezen, want die worden beheerd door de parkeerdienst.

 

Valet parking reserveren

Op diverse luchthavens in Nederland is Valet Parking een optie. Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport kunnen allemaal Valet Parking aan hun passagiers aanbieden. Reserveren voor deze parkeerdienst is heel gemakkelijk. Online kun je verschillende aanbieders opzoeken die Valet parking aanbieden op de luchthaven waarvandaan jouw vlucht vertrekt. Als je via de website boekt, ben je verzekerd van een goede parkeerplek en kun je direct in- en uitrijden. Bij de meeste aanbieders kun je kort voor je vertrek nog een Valet Parking parkeerplaats boeken. Daarbij kun je ook vaak nog extra services boeken, zoals ruitenvloeistof bijvullen,  een onderhoudsbeurt, een chauffeursservice en zelfs een boeketservice. Bij een merendeel van de parkeeraanbieders betaal je pas voor de parkeerdienst bij terugkomst. Je hoeft niet voor verrassingen komen te staan, want bij het boeken krijg je al een prijsindicatie voor je gekozen boeking te zien.

Archief

Categorieën

  • Geen categorieën