Parkeren op Schiphol vergelijken – Bekijk het uitgebreide aanbod

 

Wie een zo goedkoop mogelijke parkeerplek nabij de luchthaven wil, doet er goed aan om vooraf diverse parkeeraanbieders te vergelijken. Naast verschillende parkeeraanbieders zijn er ook meerdere parkeermogelijkheden waar men uit kan kiezen. Waar je het goedkoopst parkeert op Schiphol hangt onder andere af van de duur van je bezoek aan de luchthaven en is afhankelijk van de service die jij wilt ontvangen. Er zijn voldoende keuzemogelijkheden bij onze populaire Nederlandse luchthaven.

 

Goedkoop parkeren op Schiphol

Rondom de luchthaven zijn er verschillende parkeerplaatsen beschikbaar. Zo zijn er op het terrein van Schiphol gratis parkeerplaatsen voor korte bezoekjes, goedkope parkeerplaatsen voor (lange) weekendjes weg en voordelige plekken om de auto voor langere tijd te stallen. Maar Schiphol is niet de enige aanbieder van parkeerplaatsen. In de nabije omgeving van de luchthaven hebben ook andere parkeeraanbieders parkeerterreinen beschikbaar gesteld, waar je tegen aantrekkelijke tarieven je auto kunt parkeren. Het meeste voordeel haal je wanneer je tijdig je parkeerplaats reserveert. Veel aanbieders werken met zogenaamde vroeg boek kortingen, waardoor je op tijd verzekerd bent van een voordelige parkeerplaats. Online kun je vaak kortingscodes of kortingscoupons vinden, waarmee je enkele euro’s op je parkeerkosten kunt besparen. In veel gevallen is het voordeliger om in het laagseizoen te parkeren, omdat er dan minder vraag is naar parkeerplaatsen bij luchthavens. Het vergelijken van diverse parkeeraanbieders en het aangeboden assortiment kan je soms zomaar tientallen euro’s voordeel opleveren.

 

Parkeermogelijkheden bij de luchthaven

Als bezoeker van Schiphol heb je niet alleen de keuze uit verschillende parkeeraanbieders, maar ook uit diverse soorten parkeermogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je dichtbij de terminal of aankomsthal wilt parkeren, zodat je niet ver hoeft te lopen om het vliegveld te bereiken. Daarnaast kun je kiezen uit een overdekte parkeerplaats waar je auto goed afgeschermd staat bij extreme weersomstandigheden zoals regen, hagel en wind of juist voor een niet-overdekte parkeerplaats, die over het algemeen iets goedkoper zijn.

Bezoekers die hun auto iets verder van de luchthaven parkeren kunnen dikwijls gratis gebruik maken van een shuttle service. Pendelbussen worden hier ingezet om passagiers en hun bagage op een comfortabele manier van en naar de luchthaven te brengen.

Shuttle Parking is één van de meest voordelige opties voor het parkeren nabij een luchthaven.

Een andere luxe die parkeeraanbieders aan hun klanten kunnen bieden is een Valet Parking service. De auto kan voor vertrek worden geparkeerd op de daarvoor bestemde parkeervakken. Deze parkeerplaatsen bevinden zich dichtbij de incheckbalies. De werknemers van de Valet service zorgen er vervolgens voor dat de auto op een bewaakte stalling terecht komt. Ook bij terugkomst staat de auto op dezelfde plek voor je klaar. Op deze manier kun je jezelf veel tijd en moeite besparen. Veel parkeeraanbieders hebben ook andere luxe opties in het assortiment, zoals een uitgebreide onderhoudsbeurt voor je auto, een bandenwisselservice of een frisse wasbeurt voor je auto terwijl jij op reis bent.

 

Online vergelijken
Om alle prijzen en mogelijkheden eens rustig te bekijken en vergelijken hoef je niet eens de deur uit. Je kunt online diverse vergelijkingstools en vergelijkingswebsites vinden die al dit werk voor je doen. Je kunt vergelijken op aanbieder, maar ook op service zoals overdekt parkeren, valet parking en lang parkeren. Als je op tijd op zoek gaat naar een parkeerplek bij de Amsterdamse luchthaven kun je jezelf een hoop geld besparen. Het geld dat je bespaard hebt kun je dan besteden aan je reis. Bovendien geeft het meer rust als je weet dat jouw parkeerplek geregeld is. Je hoeft dan niet meer op de dag zelf te zoeken naar een parkeerplaats. Het bespaard je tijd, geld en een hoop zorgen.

 

 

Archief

Categorieën

  • Geen categorieën